Home » iKeyMonitor » Beste WhatsApp Tracker – Hvordan spionere på WhatsApp-meldinger gratis

Beste WhatsApp Tracker – Hvordan spionere på WhatsApp-meldinger gratis 2022

WhatsApp Tracker – How to Spy on WhatsApp Messages

Hva er den beste WhatsApp-trackeren? Vil du spionere på WhatsApp-meldinger gratis? I dag er WhatsApp fortsatt den foretrukne appen for meldinger, anrop, videochatt og talechat. Hvis du vil spore noens WhatsApp, kan du bruke en WhatsApp-sporingsapp som iKeyMonitor.

Hvorfor trenger du en WhatsApp-tracker?

Har du noen gang bekymret deg for hvem barna dine snakker med på WhatsApp, eller deler dine ansatte bedriftshemmeligheter med konkurrenter på WhatsApp? I så fall må du overvåke WhatsApp-meldinger. iKeyMonitor WhatsApp tracker-app lar deg eksternt overvåke WhatsApp-aktiviteter uten å bli oppdaget.

Foreldrekontroll

Når barn bruker mer og mer tid på å lime på WhatsApp, må du overvåke WhatsApp-meldingene deres. iKeyMonitor WhatsApp spionapp lar deg se hvem barna dine snakker med, hva de snakker om, og til og med bildene og videoene de sender. iKeyMonitor fungerer som et verktøy for å forhindre at barna dine engasjerer seg i farlig oppførsel på WhatsApp.

foreldrekontroll

Overvåkning av ansatte

Bruk iKeyMonitor WhatsApp-sporingsprogramvare på selskapets telefoner, og du kan overvåke samtalene mellom ansatte og eksterne parter. Dette er veldig viktig for å sikre bruk av selskapseiendom til kommersielle formål. iKeyMonitor lar deg sette opp søkeordvarsler og spore mediefiler som deles av dine ansatte.

Overvåk de ansatte

Hvordan bruke iKeyMonitor til å spionere på WhatsApp-meldinger?

  1. Registrer deg for en gratis prøveperiode og installer iKeyMonitor beste WhatsApp-tracker.
    melde deg på
  2. Logg på Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud Panel
  3. Du kan gå til Logger> Chatter> WhatsApp for å se WhatsApp-meldingene på målenheten.
    whatsapp chatter

Spor WhatsApp-aktiviteter med iKeyMonitor WhatsApp Tracker

iKeyMonitor WhatsApp chats tracker lar deg eksternt se innkommende og utgående meldinger og multimedia på WhatsApp. iKeyMonitor vil registrere meldingene og laste dem opp til et sikkert online Cloud Panel for fremtidig bruk.

Ta skjermbilder på WhatsApp for å oppdage mistenkelige bilder

iKeyMonitor lar deg ta skjermbilder av WhatsApp-aktiviteter på målenheten, inkludert chatmeldinger, bilder og videoer. Det kan også ta skjermbilder av berøringsoperasjoner eller når varselord oppdages i WhatsApp.

Ta skjermbilder

Spor tastetrykk for å vite alt som er skrevet på WhatsApp

iKeyMonitor sporer tastetrykk skrevet i WhatsApp på målenheten, inkludert limt tekst, slik at du tydelig kan forstå hva som vil skje på målenheten.

tastetrykk på iPhone

Overvåk samtaler på WhatsApp for å oppdage mistenkelige meldinger

iKeyMonitor lar deg overvåke WhatsApp-meldinger som er sendt og mottatt på målenheten i detalj. Du kan sjekke WhatsApp-meldinger for å se om barna chatter med fremmede.

overvåke whatsapp-meldinger

Ta opp WhatsApp-samtaler for å sikre barnas sikkerhet

iKeyMonitor lar deg eksternt ta opp WhatsApp-anrop på målenheten. Den registrerer automatisk samtalen og laster den opp til det sikre Cloud Panel for praktisk lytte senere.

ta opp samtaler

Konklusjon

Internett er et farlig sted. Du må spore WhatsApp-chat på barnas telefoner for å unngå potensiell skade eller farer. Med iKeyMonitor WhatsApp tracker kan du spionere på populære sosiale chat-apper som Skype, Line, Viber og mer. I tillegg kan iKeyMonitor også overvåke samtaler, SMS, samtaleopptak, telefonomgivelser osv. Registrer deg og start sporing!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top