Home » iKeyMonitor » App for overvåking av barnetelefoner – Slik overvåker du barnets telefon gratis

App for overvåking av barnetelefoner – Slik overvåker du barnets telefon gratis 2023

Leter du etter den beste overvåkingsappen for barn? Vil du sikre barnets sikkerhet på nettet? I dag er Internett full av farer og trusler. Som ansvarlig forelder må du bruke en overvåkingsapp for å overvåke barnets telefon. iKeyMonitor gratis overvåkningsprogram for barn hjelper deg med å overvåke barnets telefon for å beskytte ham / henne mot potensielle trusler.

Hvorfor trenger du en app for barnemonitor for barn?

Tenåringer som er aktive på Internett er sårbare for online trusler. For å beskytte barnet ditt, kan du bruke iKeyMonitor-telefonovervåkningsprogrammet for å forhindre at barnet ditt farer på nettet. Her er de to vanligste truslene for barnet ditt:

Nettmobbing

I følge rapporter har nesten 34% blitt mobbet blant barn i alderen 12-17. Når barnet ditt blir mobbet på nettet, kan han / hun føle seg deprimert og lei seg. Disse negative konsekvensene kan vare lenge og skade barnets selvtillit og helse. Bruk en foreldrekontrollapp som iKeyMonitor, du kan enkelt oppdage tegn på nettmobbing og beskytte barnet ditt i tide.

Nettmobbing

Rovdyr på nettet

Rovdyr på nettet kan prøve å lokke barn og tenåringer til å delta i seksuelle samtaler, eller til og med ansikt til ansikt-møter. Rovdyr sender noen ganger uanstendig materiale eller ber barn sende bilder av seg selv. Derfor må du lære barnet ditt å være årvåken når de er online. Dessuten kan du også bruke iKeyMonitor-mobilovervåkningsprogrammet for barn for å overvåke barnets aktiviteter på nettet.

online rovdyr

Hvordan bruke iKeyMonitor Child Phone Monitoring App?

  1. Registrer deg for en gratis prøveversjon og installer iKeyMonitor beste barnetelefonovervåkingsapp.
    melde deg på
  2. Logg deg på det online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud Panel
  3. Du kan gå til Logger for å sjekke alle overvåkingsloggene.
    android spioneringslogger

Overvåk barnets telefon med iKeyMonitor barnetelefonspor

Med iKeyMonitor kan du enkelt overvåke barnets telefon. Her er noen fordeler med å bruke iKeyMonitor-appen for barnetracker:

Overvåk sosiale samtaler for å oppdage mistenkelige meldinger

iKeyMonitor lar deg overvåke sosiale chat-meldinger på barnets telefon. Du kan sjekke skjermbildene av meldingene i Cloud Panel. Hvis det oppdages mistenkelige meldinger, kan du ta tiltak i tide.

Overvåk sosiale medier

Spor GPS-posisjoner for å sikre barnets sikkerhet

iKeyMonitor sporer GPS-posisjonen på barnets mobiltelefon uten deres viten. Uansett hvor barnet ditt går, kan du logge på Cloud Panel etter installasjon for å se hvor de befinner seg.

Spor en mobiltelefonplassering

Ta skjermbilder for å oppdage mistenkelige bilder

iKeyMonitor tar regelmessig skjermbilder på barnets telefon. Du kan se de innspilte skjermbildene i Cloud Panel. Hvis du finner mistenkelige skjermbilder, kan du snakke med barnet ditt.

Ta skjermbilder

Spor tastetrykk for å vite alt som er skrevet

iKeyMonitor registrerer hvert tastetrykk som er angitt på barnets telefon, inkludert den innlimte teksten. Du kan se barnets tastetrykkhistorikk for å lære om deres aktiviteter på nettet.

Spor tastetrykk

Bli varslet om farlige aktiviteter

iKeyMonitor lar deg sette opp søkeordvarsler og sende deg e-post når søkeordene blir utløst. På denne måten vil du motta varsler så snart som mulig når barnet ditt utfører upassende operasjoner online.

få varsler

Konklusjon

iKeyMonitor app for overvåking av barnetelefoner er et foreldrekontrollverktøy som lar deg beskytte barnet ditt online. Den overvåker SMS, samtaler, samtaleopptak, telefonomgivelser, Geo-gjerder og mer. Dessuten tilbyr den en gratis plan. Registrer deg og begynn å overvåke barnet ditt nå!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top